BLED I LJUBLJANA

BLED I LJUBLJANA

Polazak u ranim jutarnjim satima iz Osijeka sa Zrinjevca (SD Zrinjevac, parking pored caffe barova). Ugodna vožnja uz povremena stajanja radi odmora i okrjepe preko Zagreba, Ljubljane i dalje Slovenijom sve do BLEDA – bisera slovenskih Alpi kojega okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepoti jezera. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero i za individualne programe. Predlažemo vožnju tradicionalnim čamcem – PLETNOM po jezeru sve do BLEDSKOG OTOKA gdje se nalazi barokna CRKVA SV. MARIJE. Crkva je posebna po tome što se pohvaliti odlično sačuvanim freskama. Ne propustite priliku da povučete uže i zazvonite zvoncem za sreću što će omogućiti ispunjenje Vaših želja (doplata na licu mjesta)! Nakon opuštanja uz kavu i kolač (predlažemo TRADICIONALNE BLEDSKE KREMŠNITE). Nastavak vožnje prema glavnom gradu Slovenije – Ljubljani. Slijedi šetnja i razgled grada: BAROKNA ZGRADA GRADSKE VIJEĆNICE – nastavak šetnje STARIM GRADOM koji je poznat po svom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg krase barokne i secesijske građevine i djela arhitekta JOŽE PLEČNIKA – KATEDRALA SV. NIKOLE, ZMAJEV MOST, PREŠERNOV TRG, CENTRALNA TRŽNICA, TROSTRUKI MOST… Slobodno vrijeme za vlastite programe. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja grupe

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Dodatna doplata: Osobni troškovi (ulaznice za povijesno - kulturne znamenitosti, ručak, suveniri...), vožnja pletnom po bledskom jezeru - 16€ po osobi - plaćanje na licu mjesta, putno osiguranje - preporučamo! Cijena osiguranja na upit.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. 72 sata prije putovanja svaki putnik će dobiti obavijest o točnom vremenu polaska.

Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Sloveniju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA Sukladno čl.6. st.3. Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN br. 130/17, 25/19, 98/19, 42/20, 70/21) obavještavamo korisnike usluga da nezadovoljstvo u odnosu na pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našem poslovnom prostoru pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitka prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte i to: Na adresu - Star line prijevoznički obrt, Osijek, Hrvatske Republike 19a - e-mail adresu – agencija.starline@gmail.com ili - upisom prigovora u Evidenciju prigovora u prostoru putničke agencije. Obvezujemo se u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Cijena izleta po osobi iznosi 50€

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
16.03.2024

0.00 kn
Korisne informacije