OPATIJA I RIJEČKI KARNEVAL

OPATIJA I RIJEČKI KARNEVAL

Polazak u 03:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom cijelom Slavonijom preko Zagreba i Karlovca, dalje Gorskim Kotarom do Opatije. Slijedi šetnja gradom: Villa Angiolina gdje se danas nalazi muzej turizma – šetnica Franje Josipa I. poznatija kao Lungomare – Djevojka s galebom – hotel Kvarner… Po završetku šetnje slijedi slobodno vrijeme za uživanje u gradu koji je začetnik hrvatskog turizma. Preporučamo ispijanje kave uz pogled na more. Nastavak vožnje prema Rijeci i odlazak na razgled: Stari grad sa svojim tornjem – Kosi toranj – palača Adria – HNK… Vrijeme za ručak i odmor. Ove godine, prema planu, održava se RIJEČKI KARNEVAL* koji svoju povijest seže još iz davnih vremena, a možete uživati u prekrasnoj povorci pod maskama. Na jedan dan budite ono što ste uvijek željeli biti. Slobodno vrijeme za uživanje u Rijeci do poslijepodnevnih sati. Polazak prema uputama voditelja putovanja.

*U slučaju otkaza karnevala od strane stožera, izlet se realizira prema planu i programu! Također, postoji mogućnost ulaska na karneval uz digitalnu EU Covid potvrdu!

CIJENA UKLJUČUJE: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM, USLUGE PRATITELJA NA PUTOVANJU, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, OSIGURANJE JAMČEVINE

DODATNA DOPLATA: OSOBNI TROŠKOVI (ručak, piće, suveniri…)

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom · kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Sloveniju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

COVID INFORMACIJE: Svaki putnik je dužan informirati se o uvjetima prelaska granice tijekom pandemije COVID-19. Na službenim stranicama www.mvep.hr ili države u koju se putuje, nalaze se svi potrebni detalje te sve informacije vezane uz uvjete (testovi, digitalni certifikati i slično.) Starline putnička agencija nije odgovorna za ne informiranost putnika tijekom prijave na izlet. U slučaju rigoroznih mjera poput obveznih samoizolacija ili testiranja za svakoga putnika a uvjetovane od strane Stožera, agencija u potpunosti vraća novac.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
27.02.2022

250.00 kn
Korisne informacije