BUDIMPEŠTA I ZOO VRT

BUDIMPEŠTA I ZOO VRT

Polazak u 05:30h sa Zrinjevca (Ulica Zrinjevac 1), iz Osijeka. Ugodna vožnja preko Belog Manastria, i dalje Mađarskom Baranjom do Budimpešte, glavnoga grada Mađarske. Po dolasku slijedi razgled BUDIMA gdje se nalazi KRALJEVSKA PALAČA, CRKVA SV. MATIJAŠA I RIBARSKA TVRĐAVA s koje se pruža najljepši pogledom na Budimpeštu i njene mostove. Nastavljamo s razgledom PEŠTE. Na peštanskoj strani nalazi se najljepši neogotički dragulji – zgrada PARLAMENTA, BAZILIKA SV. STJEPANA, TRG HEROJA koji je ujedno i najveći trg u Budimpešti a sagrađen je u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i KIP ANĐELA GABRIJELA. Iskrcaj za putnike koji idu u ZOO vrt. Ostatak putnika koji ne žele ići u ZOO vrt bit će slobodni u centru grada u Vaci ulici – najpoznatijoj pješačkoj zoni u gradu a koja ima veliki broj trgovina, restauranata i kafića. Slobodno vrijeme za individualne programe. Polazak prema Osijeku je uputama voditelja grupe. Polazak će biti i iz centra grada i iz ZOO vrta. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM, USLUGE PRATITELJA NA PUTOVANJU, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, OSIGURANJE JAMČEVINE

DODATNA DOPLATA: OSOBNI TROŠKOVI (ručak, piće, suveniri…), DODATNO PUTNO OSIGURANJE – 30 kn po osobi; ULAZNICE ZA ZOO VRT - Odrasli: 3300 FT, djeca 2200 Ft ( detalji na: http://www.zoobudapest.com/en)

NAPOMENA! Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Mađarsku na službenim stranicama MVEP-a.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom · kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard Za plaćanja putem POS aparata cijena se uvećava za 8%.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Mađarske nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

COVID INFORMACIJE: Svaki putnik je dužan informirati se o uvjetima prelaska granice tijekom pandemije COVID-19. Na službenim stranicama www.mvep.hr ili države u koju se putuje, nalaze se svi potrebni detalje te sve informacije vezane uz uvjete (testovi, digitalni certifikati i slično.) Starline putnička agencija nije odgovorna za ne informiranost putnika tijekom prijave na izlet. U slučaju rigoroznih mjera poput obveznih samoizolacija ili testiranja za svakoga putnika a uvjetovane od strane Stožera, agencija u potpunosti vraća novac.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
01.10.2022

220.00 kn
Korisne informacije