FUŽINE, OPATIJA I TRSAT

FUŽINE, OPATIJA I TRSAT

Polazak u 04:00h sa Zrinjevca (Ulica Zrinjevac 1), iz Osijeka. Ugodna vožnja turističkim autobusom preko Đakova, Slavonskog Broda, dalje autocestom do slikovitog mjesta FUŽINE koje je smješteno u središnjem djelu Gorskog Kotara, a okruženim slikovitim obroncima i stoljetnim šumama. Slijedi zajednička šetnja uz pratitelja grupe i slobodno vrijeme za vožnju jezerom, šetnju uz jezero BAJER, za kavu ili kolač. Nakon pauze u Fužinama slijedi polazak prema Opatiji, kraljici Kvarnera. Opatija je najstarije turističko središte u Republici Hrvatskoj, a od davnina je omiljeno ljetovalište ali i zimovalište austrougarske aristokracije. Slijedi šetnja šetnicom LUNGO MARE, razgled najstarijih hotela poput hotela Kvarner sve do VILE ANGIOLINE koja obilježava moć Opatije. Vila Angiolina danas predstavlja zgradu u kojoj se nalazi muzej turizma. Slobodno vrijeme za uživanje, kavu i mogući prvi kupanjac. U poslijepodnevnim satima slijedi polazak prema TRSATU – omiljenom svetištu svih Hrvata. Po dolasku na Trsat slijedi razgled svetišta GOSPE TRSATSKE i TRSATSKE GRADINE koja je od velikog povijesnog značaja. Polazak prema Slavoniji je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

CIJENA UKLJUČUJE: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM, USLUGE PRATITELJA NA PUTOVANJU, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, OSIGURANJE JAMČEVINE

DODATNA DOPLATA: OSOBNI TROŠKOVI (ručak, piće, suveniri…), ulaznice za kulturno – povijesne znamentosti

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom · kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard

Za plaćanja putem POS aparata cijena se uvećava za 8%.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
22.05.2022

230.00 kn
Korisne informacije