SLANA JEZERA U TUZLI

SLANA JEZERA U TUZLI

Polazak u 06:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja turističkim autobusom preko Posavine do poznatog grada u Bosni i Hercegovini - Tuzle. Dolazak na Panonska jezera očekuje se u prijepodnevnim satima te slijedi cjelodnevno kupanje u jedinim slanim jezerima u Europi. Polazak prema Osijeku predviđen je u kasnijim poslijepodnevnim satima.

Kompleks slanih Panonskih jezera su jedina slana jezera i jedinstvena turistička atrakcija u Europi. Kompleks Pannonica sastoji se od tri jezera, vodopada, rastorana i raznih tobogana za uživanje u cijelom kompleksu. Više od Panonici možete vidjeti na službenoj web stranici: https://panonika.ba/

CIJENA UKLJUČUJE: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM, USLUGE PRATITELJA NA PUTOVANJU, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, OSIGURANJE JAMČEVINE

DODATNA DOPLATA: Ulaznica za jezera Panonika: 8,00 KM po osobi; osobni troškovi (ručak, piće, suveniri…), dodatno putno osiguranje – 30 kn po osobi.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom · kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard · online putem web stranice (navedenim kreditnim i debitnim karticama)

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 80435002 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 80435003, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
10.07.2022
17.07.2022

125.00 kn
Korisne informacije