ADVENT U ZAGREBU

ADVENT U ZAGREBU

Polazak u jutarnjim satima iz Osijeka sa Zrinjevca (Ul. Zrinjevac 1). Ugodna vožnja Slavonijom do metropole Republike Hrvatske – Zagreba. Po dolasku slijedi šetnja Zagrebom uz stručno vodstvo - TRG KRALJA TOMISLAVA, HRVATSKA AKADEMIJA ZNANOSTI I UMJETNOSTI, PARK ZRINJEVAC, TRG BANA JELAČIĆA, KATEDRALA, PIJACA DOLAC, KAMENITA VRATA, TRG SVETOG MARKA, CRKVA SVETOG MARKA, SABOR, BANSKI DVORI, SKUPŠTINA GRADA, KULA LOTRŠĆAK, CVJETNI TRG... Slijedi slobodno vrijeme za uživanje u gastro ponudama, šetnji gradom i razgledanje ostalih zimskih atrakcija... Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja puta.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Dodatna doplata: Osobni troškovi

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

PODACI ZA PLAĆANJE: IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 03122023, opis ZAGREB + prezime putnika.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Cijena izleta po osobi iznosi 30€ (226,03 kn)

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
03.12.2023

226.00 kn
Korisne informacije
SRETAN BOŽIĆ!