ZIMZOLEND U NOVOM SADU

ZIMZOLEND U NOVOM SADU

Polazak u jutarnjim satima iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja preko istočne Hrvatske i dalje Srijemom uz prekrasne poglede na Frušku goru. Dolazak u prijepodnevnim satima u Novi Sad, najveći i glavni grad Vojvodine. Po dolasku slijedi razgled Petrovaradinske tvrđave, takozvanog „Gibraltara na Dunavu” a čiji je kamen temeljac postavljen u 17. stoljeću. Ovo remek-djelo vojne arhitekture s kojeg se pruža predivan pogled na Dunav i Novi Sad, ima brojne podzemne tunele i proteže se na 112 hektara površine na uzvišenju koja dominira okolinom. U nastavku slijedi obilazak Novog Sada. Šetnja centrom grada - Dunavska ulica i park, neogotička rimokatolička crkva, Vladičanski dvor, Gradska kuć, Narodno pozorište... Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u Zimzolendu, omiljenom zimskom festivalu koji svojim raznovrsnim programima upotpunjuje slavljeničku atmosferu. Uživanje u atrakcijama Novoga Sada, tradicionalnoj gastronomiji i dobrom shoppingu. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Dodatna doplata: Osobni troškovi, dodatno putno osiguranje – na upit

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

PODACI ZA PLAĆANJE: IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 03122023, opis NOVI SAD + prezime putnika.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije. Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica.

Cijena izleta po osobi iznosi 25€ (188,35 kn)

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
03.12.2023

188.00 kn
Korisne informacije
SRETAN BOŽIĆ!