OBITELJSKI DAN U BUDIMPEŠTI: TROPICARIUM I ZOO VRT CIJELI DAN

OBITELJSKI DAN U BUDIMPEŠTI: TROPICARIUM I ZOO VRT CIJELI DAN

Vrijednost više: cjelodnevni boravak u ZOO vrtu!

Polazak u jutarnjim satima iz Osijeka sa Zrinjevca. Slijedi ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremena stajanja radi odmora. Po dolasku u mađarsku metropolu, odlazimo u obilazak čudesnog TROPICARIUMA. Stanovnici Tropicariuma su morski psi, aligatori, egzotični gmazovi i vodozemci, mali majmuni, ptice i tisuće šarenih vrsta riba. U 12-metarskom vizualnom tunelu ispod akvarija s morskim psima posjetitelji se mogu diviti pješčanom tigru i smeđem grebenskom morskom psu na dohvat ruke, u akvariju za maženje raža, mogu maziti raže... Slijedi dvosatno uživanje u vodenom svijetu. Nastavljamo putovanje „Kraljicom Dunava“ i autobusom obilazimo glavne znamenitosti. Slijedi iskrcaj kod ZOO vrta i cjelodnevno uživanje u najboljem europskom zološkom vrtu. U ZOO vrtu nalaze se životinje iz cijeloga svijeta, poput lavova, tigrova, slonova, itd. Pojedine životinje su raspoređene na otvorenoj površini, raspoređene po kontinentima, baš kao i u njihovim prirodnim staništima. Slobodno vrijeme za cjelodnevno uživanje u ZOO. Polazak prema Osijeku očekujemo u poslijepodnevnim satima, prema uputama voditelja putovanja.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, usluge pratitelja na putovanju, osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine

DODATNA DOPLATA: osobni troškovi (ručak, piće, suveniri…), DODATNO PUTNO OSIGURANJE – na upit, ULAZNICE ZA ZOO VRT - Odrasli: 9€ (3.500,- Ft), djeca 7€ (2.500,- Ft), ULAZNICA ZA TROPICARIUM – 8€ (3.000,- Ft)

ULAZNICE SE PLAĆAJU PRILIKOM UPLATE IZLETA!

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću. 72 sata prije putovanja svaki putnik će dobiti završnu obavijest s točnim vremenom polaska.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Mađarske nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

CIJENA IZLETA: 35€ (263,70 kn)

Cijena izleta za djecu do 12 godina: 32€ (226,03 kn)

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
01.07.2023

263.00 kn
Korisne informacije