PLITVIČKA JEZERA

PLITVIČKA JEZERA

Polazak u jutarnjim satima iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom cijelom Slavonijom preko Zagreba i Karlovca do Like gdje se nalaze Plitivčka jezera, uz povremena zaustavljanja radi odmora i okrjepe. Mogućnost ukrcaja putnika u Đakovu i Slavonskom Brodu (uz prethodnu najavu). Dolazak u NP Plitivčka jezera u prijepodnevnim satima. Slijedi višesatna šetnja najvećim i najstarijim nacionalnim parkom u RH, a tijekom posjete vidjet ćemo Gornja i Donja jezera, prekrasne sedrene barijere, biljke poput orhideja, različitu faunu… Pauza za ručak i uživanje. Nastavak šetnje i vožnja brodom preko najvećeg jezera Kozjak, dubine 46m. Polazak prema Osijeku je prema uputama voditelja putovanja. Dolazak u Osijek očekuje se u večernjim satima.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja, ULAZNICU ZA PLITVIČKA JEZERA ovisno o dobnoj skupin

Dodatna doplata: Osobni troškovi (ulaznice za povijesno - kulturne znamenitosti, ručak, suveniri...)

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom ·

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Točne detalje oko vremena polaska te ukrcaja u usputnim gradovima (Đakovo, Slavonski Brod, Nova Gradiška...) poslat ćemo Vam na e-mail minimalno 48 sati prije putovanja. Molimo provjerite svoje sandučiće prije putovanja!

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA Sukladno čl.6. st.3. Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN br. 130/17, 25/19, 98/19, 42/20, 70/21) obavještavamo korisnike usluga da nezadovoljstvo u odnosu na pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našem poslovnom prostoru pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitka prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte i to: Na adresu - Star line prijevoznički obrt, Osijek, Hrvatske Republike 19a - e-mail adresu – agencija.starline@gmail.com ili - upisom prigovora u Evidenciju prigovora u prostoru putničke agencije. Obvezujemo se u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

CIJENA IZLETA ZA ODRASLE - 50€

CIJENA IZLETA ZA STUDENTE - 46€ (uz obavezno predočenje potvrde o studiranju)

CIJENA IZLETA ZA DJECU 7-18. GODINA - 44€

CIJENA IZLETA ZA DJECU ISPOD 7 GODINA ILI 100% INVALIDE - 40€

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
17.03.2024
06.04.2024

0.00 kn
Korisne informacije