TEMIŠVAR

TEMIŠVAR

Polazak iz Osijeka sa Zrinjevca u jutarnjima satima. Vožnja preko Novog Sada i dalje Srbijom do Temišvara. Dolazak u Temišvar očekujemo u jutarnjim satima. Temišvar je najveći i najznačajniji grad Banata. Po dolasku slijedi razgled grada: Trg pobjede na kojem su zdanje Opere i nacionalnog teatra - Saborna (rumunska) crkva Banatske metropolije - kip vučice koja doji Romula i Rema (poklon grada Rima iz 1926. godine) - reprezentativna zdanja secesije, sagrađena između 1910. i 1914. godine - Trg slobode, na kojem se nalaze stara gradska vijećnica - kip Djevice Marije i bista Decebala, posljednjeg dačkog kralja. Odlazimo prema Trgu jedinstva gdje se nalaze znamenitosti poput stuba kuge te rimokatoličke katedralna crkve... Nakon dvosatnog razgleda slijedi slobodno vrijeme za individualnu šetnju, obilazak trgovačkog centra Iulius mall... Oko 18h (po lokalnom vremenu) slijedi polazak prema Osijeku. Ugodna vožnja uz povremena stajanja.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Dodatna doplata: Osobni troškovi (ulaznice za povijesno - kulturne znamenitosti, ručak, suveniri...), putno osiguranje - preporučamo! Cijena osiguranja na upit.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za BiH nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

PODACI ZA PLAĆANJE: IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 23032024, opis TEMIŠVAR + prezime putnika.

Cijena izleta po osobi iznosi 40€

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
23.03.2024

0.00 kn
Korisne informacije